UP: Kenguru évzáró

Kelt: 2017. június 19. (hétfő), 8:00 • hozzászólás • Írta: Gaál Tamás • Kategória: Kenguru

Stierné Jankovics Mária U11-es csapata múlt szombaton a Baka tanyában tartotta évzáró összejövetelét.

“Június 10-én, szombaton találkozott a kenguru csapat tizennégy tagja szüleikkel és testvéreikkel kiegészülve a Baka tanyában, hogy együtt búcsúztassák el a 2016/2017-es évadot.

A kislányok kitartásának és szorgalmának köszönhetően sikeres évet zártunk. A gyermek csapatot idén Baka Natália, Doszpod Anna, Garabás Tünde, Lipovszky Dóra, Szűcs Gréta, Lábas Flóra és Csákvári Viktória egészítették ki a mérkőzéseken és egy héten egyszer együtt is edzettek velük. A célt sikerült teljesíteni, bejutottunk az U12 Országos Jamboree-ra.

Saját korosztályukban aztán még sikeresebben vették az akadályt Subotic Milkával, Gyöngyösi Kírával, Szabó Zitával, László Veronikával, Lovasi Tímeával, Sarkadi Kírával és Ágoston Csengével kiegészülve. Június 2-4. között Budapesten részt vettünk az U11 Országos Jamboree-n.

A kosaras évzáró nagyon jó hangulatban telt, hiszen minden adott volt hozzá a Baka család tanyáján. Közös játékkal múlattuk az időt, amíg mindenki meg nem érkezett. Az edzői értékelés után következett az ajándékozás, a finom vacsora és végül a torta.

Köszönjük szépen a lehetőséget a Baka családnak!”

Stierné Jankovics Mária

Képek: Baka Róbert