Együttműködés a TARR Kft.-vel

Kelt: 2017. szeptember 2. (szombat), 23:59 • hozzászólás • Írta: Gaál Tamás • Kategória: NB I. A

Örömmel jelentjük be, hogy az Atomerőmű KSC Szekszárd ismét jelentős támogatóval gyarapodott. Tarr János, Magyarország egyik legnagyobb távközlési szolgáltatójának tulajdonosa pénteken délután írta alá a szponzori megállapodást.

A bajnoki ezüstérmes Atomerőmű KSC Szekszárd az idei szezonban a klub történetében először nemzetközi színtéren is képviselteti magát. Az Euroliga vagy Európa-kupa szereplés jelentette plusz terhek fedezetének biztosítása példátlan összefogást eredményezett a támogatók körében, aminek köszönhetően egyesületünk újabb jelentős szponzorral gazdagodott.

A TARR Kft. – folytatva a korábbi évek sikeres együttműködését – idén is az elsők között állt a klub mögé. Szabó Noémi szakmai- és sportigazgató Tarr János úrnak szóló köszönetében kifejezte, hogy a megkötött reklámszerződésnek köszönhetően az Atomerőmű KSC Szekszárd idén is legalább annyi örömet szolgáltathat a szurkolóknak, mint az tette a történelmi tavalyi évadban. A megállapodás örömére a felek koccintottak is egy jó fajta szekszárdi roseéval, bízva a hosszútávú, gyümölcsöző együttműködésben.