UP: VII. Zombai Kosaras Nap

Kelt: 2018. február 4. (vasárnap), 8:00 • hozzászólás • Írta: Gaál Tamás • Kategória: Serdülő

A Harsányi Mária vezette U14-es KSC szombaton a Zombai Kosaras Nap keretében a PVSK-val játszott felkészülési mérkőzést.

KSC SZEKSZÁRD – PÉCSI VSK 72-46 (17-11, 15-14, 19-17, 21-4)
SZEKSZÁRD: NÉMETH 23, SZŐKE 14/6, KOVÁCS 4, Dávid 2, Bodócs. Csere: HOLCZ 22, László 3, Lipovszky N. 2, Villányi 2, Berekali, Bernáth, Evertse, Horog, Sebestyén. Edző: Harsányi Mária.

“Domokos Bence, a zombai kosaras nap főszervezője meghívta serdülő csapatomat és a PVSK-t egy barátságos mérkőzésre, amely szombaton 16 órakor kezdődött a Zombai Sportcsarnokban. A jövő hétvégi két napos, hazai rendezésű serdülő forduló előtt ez nagyon jó felkészülési mérkőzésnek bizonyult. Az első három negyed szoros küzdelmet hozott, de a mérkőzést végig mi irányítottuk. Védekezésünk és támadásunk sok hibával tarkított volt, de 51-42-es vezetéssel mentünk az utolsó negyedbe. Ott viszont remek, kemény védekezéssel, sok szerzett labdával és szép támadás befejezésekkel vetették észre magukat játékosaink. Szőke Fanni ekkor remekül irányított, jól hozta a palánk alatt helyzetbe Németh Lilit, és harmadik húzóemberünk, Holcz Rebeka is ponterősnek bizonyult, így ezt a játékrészt 21-4-re nyertük. A mérkőzést végül 26 ponttal hoztuk, ezzel visszavágtunk az őszi első bajnoki fordulóban elszenvedett vereségért a jó játékerőt képviselő PVSK ellen. Küzdésből, akaratból mindenki jelesre vizsgázott!”

Harsányi Mária