A Suzuki Barta új Vitarákkal támogatja a KSC munkáját

Kelt: 2018. március 5. (hétfő), 8:00 • hozzászólás • Írta: Finta Viktor • Kategória: NB I. A

Pénteken délután a szekszárdi, Selyem utcai Suzuki Barta autókereskedésben volt jelenése NB I.-es csapatunk több tagjának és a klub vezetőinek. Szabó Noémi sportigazgató, Szabó Gergő klubigazgató, Maljkovics Borisz másodedző, Theodoreán Alexandra csapatkapitány és játékostársai, Gereben Lívia valamint Kiss Virág ezúttal nem kosárlabdázni érkeztek, hanem azért, hogy megújítsák a tavaly szeptember óta fennálló együttműködést az egyesület és a kereskedés között.
– Régóta figyelemmel követem már az Atomerőmű KSC Szekszárd női kosárlabdacsapatának szereplését, de tavaly ősszel lett szorosabb a kapcsolat, amikor Noémiék megkerestek, hogy tudnánk-e támogatni őket – mesélte Barta József cégtulajdonos. – Tolna megyei, szekszárdi vállalkozásként örömmel mondtunk igent a felkérésre, hiszen az eredményeik, a klubnál folyó kiváló munka alapján egyértelműen méltóak erre. Kaptak négy Suzuki Vitarát fél év használatra, és most ezeket cseréltük le újakra. Terveink, lehetőségeink szerint ez a szponzoráció a jövőben is így folytatódik – fűzte hozzá Barta József.

Barta József adta át a négy új Vitara kulcsait Szabó Noéminek a szekszárdi Suzuki szalonban

A cégvezető azt is elmondta, hogy szinte minden hazai mérkőzésen ott volt ebben a szezonban, és ugyan az idegenbeli találkozókra nem tudott elmenni, de az interneten keresztül azok többségét is megnézte, komoly szurkoló lett. Nagyon örül a sikereknek, s főleg annak, hogy érezhetően fantasztikus közösségteremtő ereje van a csapatnak Szekszárdon és környékén. Kérdésünkre azt is elmondta, hogy a tekintetben is rengeteg pozitív visszajelzés érkezik hozzá, hogy látják a KSC és Barta emblémás Suzuki Vitarákat a város különböző pontjain, ami megerősítés számára, hogy érdemes ilyen együttműködésben gondolkodni.
A klub nevében Szabó Noémi vette át a négy új gépkocsi kulcsait, s mondott köszönetet a támogatásért.
– Azon, számunkra legkedvesebb szponzorok közé tartozik Barta József, aki aktív részese lett sikereinknek, hiszen minden hazai mérkőzésünkre kilátogat családjával – mondta a KSC sportigazgatója. – A négy autó jelentősen megkönnyíti a mindennapi munkánkat. Ráadásul valamennyien, játékosok, alkalmazottak, klubvezetők beleszerettünk a Suzuki Vitarába, mert könnyen kezelhető, sokoldalú, kényelmes autó, amely mind a városban, mind közúton kiváló vezetési és utazási élményt nyújt. Természetesen minden erőnkkel és tehetségünkkel azon dolgozunk a jövőben is, hogy méltóképpen képviseljük hazai és nemzetközi színtéren egyaránt a nagy hagyományú japán márkát, amelynek Magyarországra települése igazi sikersztori – tette hozzá Szabó Noémi.

Gereben Lívia, Kiss Virág és Theodoreán Alexandra képviselte a csapatot a játékosok közül

Így teljes a létszám. Jobb oldalon Szabó Gergő klubigazgató mutatja a KSC emblémáját a Vitarán