Az U18-as KSC szerdán az NB1-es mérkőzés előtt, a Vasas ellen kezdte meg az új szezont. Harsányi Mária csapata tizenegy pontos vereséget szenvedett a tavalyi bajnoktól.

“Szerdán játszottuk az első mérkőzésünket a tavalyi bajnok Vasas Akadémia csapata ellen a Sportcsarnokban, az NB1-es mérkőzés előtt. Meglátszott, hogy nem itt edzünk: nagyon rosszul dobtunk és sajnos a védekezésünk is roppant gyenge volt. Így sima vereséget szenvedtünk.”

KSC SZEKSZÁRD – VASAS AKADÉMIA/A 61-72 (10-14, 12-31, 21-13, 18-14)
SZEKSZÁRD: Vincze 13/3, Hanti 6, LISZKAI 5, Marsai 4, Viszmeg 2. Csere: Renczes 11/3, HOLCZ 9, Andi 7/3, Istókovics 4, Pop. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“A sok hibával tarkított mérkőzésen a roppant gyenge második negyed (12-31) eldöntötte a mérkőzés kimenetelét. A nagyon jó szerkezetű Vasas agresszív védekezésével és pontos támadójátékával megérdemelten nyerte a nyitó mérkőzést. A második félidőben kicsit összeszedte magát a csapat, voltak szép megoldások, de ez kevés volt a győzelemhez. Sajnos sok gyenge teljesítmény volt a csapatunkban, sokkal koncentráltabban kell játszani negyven percen keresztül.”

Harsányi Mária

Kép: