A KSC idén junior és kadett korú játékosokból álló csapattal nevezett a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség amatőr bajnokságába. Harsányi Mária csapata csütörtökön Pécsen, PTE-ÁOK Petôfi SE együttesével mérkőzött.

“Csütörtökön játszottuk az NB2-es bajnokság első fordulóját Pécsett, a PTE-ÁOK Petőfi SE együttese ellen, akiknek a nagy része felnőttekből, orvostanhallgatókból áll. Mi a junior és kadett csapatunkkal veszünk részt a bajnokságban, hogy több játéklehetősége legyen a lányoknak. A mérkőzés nagy részében remekül védekeztünk és gyors befejezésekre törekedtünk, de felállt védelem ellen is megoldottuk a feladatot. Sokat cserélve is fölényes győzelmet arattunk, jó felkészülési meccs volt a hétvégi junior és kadett fordulóra.”

PTE-ÁOK PETŐFI SE – KSC SZEKSZÁRD 41-94 (14-20, 4-24, 14-18, 9-32)
SZEKSZÁRD: VISZMEG 14/6, Vincze 12, Liszkai 6, Hanti 4, Istókovics 4. Csere: MIKLÓS 13/3, Andi 10, Holcz 9, Sinka 9/3, RENCZES 7, Németh 6, Tamás-Nagy. Edző: Harsányi Mária.

“Az első és a harmadik negyedben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán a magassági fölényben levő hazaiak ellen. A második és negyedik játékrészben viszont remek védekezésünknek és okos csapatjátékunknak köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk.”

Harsányi Mária

Képek: Haag Panna