A KSC U18-as csapata szombaton a PTE-KPVK tornatermében a BEAC együttesét fogadta. Harsányi Máriáék fölényes sikert arattak, így megszerezték szezonbeli második győzelmüket.

“Szombaton játszottuk a Fősulin a junior bajnokság negyedik forduló meccsét a BEAC ellen. Augusztustól már három felkészülési meccset játszottunk ellenük, mindhármat megnyertük, ráadásul Vincze Niki nélkül, aki az NB1-es csapattal edz. A mai mérkőzésen végig vezetve, hullámvölgyekkel ugyan, de magabiztos győzelmet arattunk.”

KSC SZEKSZÁRD – BEAC-ÚJBUDA KA/A 73-34 (22-14, 18-10, 13-8, 20-2)
SZEKSZÁRD: VINCZE 30/3, Viszmeg 10/3, LISZKAI 6, MIKLÓS 6, Istókovics 2. Csere: RENCZES 12, Andi 5/3, Hanti 2. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Minden negyedet nyerve, végig irányítottuk a mérkőzést. Sok szép megoldást láttam védekezésben és támadásban egyaránt, de voltak hullámvölgyek, rossz döntések is. Vincze Niki húzta a csapatunkat, aki 30/3 pontját 76 százalékkal dobta, emellett leszedett 8 lepattanót és kiosztott 5 gólpasszt is – ez 39 IBM-pontot ért. Ki kell még emelni Liszkai Rebeka remek védekezését, aki 7 labdát szerzett és 6 lepattanót gyűjtött.”

Harsányi Mária

Képek: Sinka Noémi