A KSC U18-as csapata szombat délután a Törekvés SE együttesét fogadta a PTE-KPVK tornatermében. Harsányi Máriáék gyengébb első negyed után magabiztos győzelmet arattak a fővárosiak ellen.

“Szombaton lejátszottuk a kilencedik forduló meccsét a Török Flóris ellen. Rettenetes első negyed után, kiváló másodikkal és negyedikkel (a harmadik is feledhető volt) magabiztosan nyertük meg a mérkőzést.”

KSC SZEKSZÁRD – TÖRÖK FLÓRIS – TÖREKVÉS SE 95-58 (13-16, 27-8, 19-16, 36-18)
SZEKSZÁRD: MIKLÓS 18/3, VINCZE 16, LISZKAI 8, Renczes 6/3, Andi 2. Csere: HANTI 16/12, VISZMEG 14/6, HOLCZ 13, POP 9/3, Marsai 4. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Az első negyedben a védekezés és a támadójáték, főleg a befejezés volt nagyon gyatra, sorra hagytuk ki a ziccereket, tempókat és távoliakat. A negyedik perc végén 0-11 volt az eredmény. Időkérés után rendeztük sorainkat és fokozatosan faragtunk hátrányunkból. 13-16 lett a negyed vége. A másodikban Viszmeg Míra vezérletével (ebben a játékrészben két triplát és három duplát szórt) átvettük a vezetést, majd fokozatosan elhúztunk, így 40-24-el zártuk a félidőt. A harmadik negyedben is irányítottuk a játékot, de a védekezésünk nem volt stabil. Sokat cseréltem és a negyedik negyedben tovább növeltük előnyünket. A cserejátékosok remek teljesítményt nyújtottak: Hanti Daniella 15, Pop Annamária 18, Holcz Rebeka pedig szintén 18 IBM-pontot tett a közösbe. Csapatként küzdöttünk és játszottunk az egész mérkőzés folyamán. Mindenki kivette a részét a sikerből, de mérkőzést nem lehet így kezdeni.”

Harsányi Mária

Kép: Hanti Attila