A KSC idén junior és kadett korú játékosokból álló csapattal nevezett a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség amatőr bajnokságába. Harsányi Máriáék kedden Kaposváron két pontos vereséget szenvedtek.

GYAKORLÓ DSE – KSC SZEKSZÁRD 72-70 (18-18, 11-26, 23-9, 20-17)
SZEKSZÁRD: Viszmeg 20/9, Renczes 12/3, Temesi 9, Hanti 4, Liszkai 4. Csere: Sinka 14/3, Marsai 5/3, Németh 2, Sámóczi. Edző: Harsányi Mária.

“Kedden Kaposváron játszottunk meccset. Nem a szokásos szerkezetben álltunk fel, mivel hat játékosom is hiányzott: Vincze az NB1-es csapattal edzett, Pop, Andi és Holcz a válogatottban van, Miklós szemsérülése miatt nem jött, Istókovics pedig az ujj sérülése miatt. No de evvel együtt is nyerni kellett volna a felnőtt és junior játékosokkal felálló Gyakorló DSE ellen.
Az első negyedben védekezésben és támadásban is roppant gyenge teljesítményt nyújtottunk, hibát-hibára halmoztunk, így 18-18-cal zártunk. A második negyedben feljavult a védekezésünk és így pár könnyű kosarat is dobtunk. Ezt a játékrészt 11-26-ra, tizenöt ponttal nyertük. Sajnos amit a harmadik negyedben produkáltunk, az kritikán aluli volt: lézengtünk a pályán, sem ember, sem zóna ellen nem tudtunk játszani, végül 23-9-re buktuk a negyedet. A negyedikben többször felzárkóztunk, de a kritikus helyzetekben hibáztunk, így vesztesen hagytuk el a pályát. Mindenki mélyen tudása alatt szerepelt, a miértre keresem a választ.”

Harsányi Mária

Kép: Hanti Attila