A pénteki Csata elleni bravúrgyőzelmet követően újabb idegenbeli sikert aratott a KSC U18-as csapata. Harsányi Máriáék vasárnap Kecskeméten 48-70 arányú győzelmet arattak.

KECSKEMÉTI KC – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 48-70 (17-18, 15-23, 12-12, 4-17)
SZEKSZÁRD: LISZKAI 15/3, MIKLÓS 14/6, RENCZES 10, Andi 6, VINCZE 6. Csere: Viszmeg 7/3, Holcz 6, Pop 4, Marsai 2, Hanti. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Vasárnap Kecskeméten játszottuk a második junior mérkőzésünket.
Az első negyedben fej-fej mellett haladt a két csapat, hol az egyik, hol a másik vezetett egy-két ponttal, a játékrész vége 17-18 a javunkra. A második negyedben aztán keményebben védekeztünk és a támadásaink is pontosabbak voltak, így a félidőben már kilenc ponttal vezettünk (32-41). A harmadik negyedben sokat hibáztunk a nagyon agresszíven, sokszor durván védekező hazaiak ellen és a mi védekezésünk sem volt “acélos”, így maradt az utolsó negyedre a döntés és a kilenc pont különbség (44-53). A negyedik játékrészben mind a védekezésünk, mind pedig a támadójátékunk jó volt, így fokozatosan elhúztunk és végül huszonkét ponttal nyertük a mérkőzést. 4-17-re nyertük ezt a negyedet, ekkor élvezet volt nézni a lányokat, miként alkalmazzák a tanultakat.
A mezőny legjobbja ezúttal Liszkai Rebeka volt, aki kiválóan védekezett és ponterősen támadott. 15/3 pontja mellé leszedett 6 lepattanót, szerzett 4 labdát és adott 2 gólpasszt, 17 IBM pontja lett. Ki kell még emelni Miklós Melindát, Vincze Nikit és Renczes Rebekát, akik a mai meccsen szintén húzóemberek voltak. Mindenkit pályára tudtam küldeni és csapatként funkcionálva nyertük meg ezt a mérkőzést.”

Harsányi Mária

Képek: Sinka Noémi