A KSC idén junior és kadett korú játékosokból álló csapattal nevezett a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség amatőr bajnokságába. Harsányi Mária együttese péntek este a PVSK otthonába látogatott, ahol magabiztos győzelmet aratott.

PVSK ÖTYE – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 41-90 (11-25, 4-30, 12-21, 15-14)
SZEKSZÁRD: VISZMEG 16/3, VINCZE 15/9, Hanti 3/3, Liszkai 2, Marsai 2. Csere: RENCZES 17/3, MIKLÓS 10, Pop 8, Andi 7/3, Holcz 4, Németh 4, Istókovics 2. Edző: Harsányi Mária.

“Pénteken játszottuk az NB2-es bajnokság hatodik fordulóját a pécsi Gandhi Gimiben a PVSK Ötye csapata ellen, akik felnőtt korú játékosokból állnak. Itt játékos-edző Iványi Dalma, a volt sokszoros válogatott irányító. Most is úgy küzdött, mint aktív játékos korában és csapata legeredményesebbje volt 14/6 ponttal. Remekül irányított és könnyen felvette a versenyt a fiatalokkal.
Sima győzelmet arattunk, de sok hiba volt a játékunkban. Mindkét félidőt bontott ötössel játszottuk végig, mindenkinek azonos játékidőt biztosítottam. Volt aki élt vele és volt aki kevésbé. A védekezésünkbe csúszott több hiba, de a támadásaink is sokszor körülményesek voltak. A második negyedben viszont remek kosárlabdát játszottunk, mind védekezésben, mind pedig támadásban. A másik három játékrészben sok pontot engedélyeztünk a hazaiaknak, de így is magabiztos győzelmet arattunk.”

Harsányi Mária