A KSC idén junior és kadett korú játékosokból álló csapattal nevezett a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség amatőr bajnokságába. Harsányi Máriáék péntek este Komlóra látogattak, ahol fölényes, hatvanhat pontos győzelmet arattak.

KOMLÓ SPORT KK – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 38-104 (7-21, 10-21, 14-21, 7-41)
SZEKSZÁRD: VISZMEG 27/9, VINCZE 16, Pop 7/3, Liszkai 4, Marsai. Csere: ANDI 17/3, Hanti 9/9, Holcz 8, Sinka 6, Miklós 4, Renczes 4, Istókovics 2. Edző: Harsányi Mária.

“Pénteken játszottuk az NB2-es bajnokság nyolcadik fordulóját a Komlói Városi Sportcsarnokban. Nehezen indult a mérkőzés, de kemény védekezésünkkel és pontos támadás befejezéseinkkel fokozatosan elhúztunk. Most is bontott ötösökkel játszottunk. Kadett húzóembereimnek kevesebb játékidőt adtam, mert még a jövő heti programunk is nagyon sűrű: vasárnap jön a DVTK (U16), majd kedden a Török Flóris (U16), csütörtökön a PVSK Ötye (NB2), majd szombaton Budapesten a Vasasnál (U16) zárjuk a hetet.
Gyakoroltuk a védekezést és támadásbeli játékainkat. Sok hiba volt, viszont szép megoldásokat is láttam, így végül magabiztos győzelmet arattunk. Ezúttal Viszmeg Míra emelkedett ki, aki jól irányított és ponterősen (27/9) játszott.”

Harsányi Mária

Képek: Sinka Noémi