A KSC idén junior és kadett korú játékosokból álló csapattal nevezett a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség amatőr bajnokságába. Harsányi Máriáék a rájátszás utolsó fordulójában a Komló otthonában is magabiztos győzelmet arattak.

KOMLÓ SPORT KK – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 46-116 (7-33, 13-30, 12-31, 14-22)
SZEKSZÁRD: VINCZE 22/12, POP 15, VISZMEG 15/6, LISZKAI 12, Marsai. Csere: Renczes 12/6, Miklós 11/3, Andi 9/9, Holcz 9, Istókovics 9, Németh 2, Haag. Edző: Harsányi Mária.

“Pénteken Komlón játszottuk az NB2 rájátszás utolsó meccsét. Ezután már csak a döntő van vissza, aminek 2019. május 18-án szintén Komló ad otthont. Az egész bajnokságban egy vereségünk volt (Kaposváron kaptunk ki), amikor sok húzóemberünk hiányzott, így az első helyen végeztünk. Két meccset játszunk majd az első négy csapat részvételével rendezett döntőn. Itt az első kiemelt a negyedikkel, a második pedig a harmadikkal mérkőzik, utána vesztesek a bronzéremért, a győztesek pedig az aranyért játszanak.
A mostani mérkőzésen szintén bontott ötösökkel álltunk ki. A junior ötös nyújtott jobb teljesítményt: remekül védekeztek és ponterősen támadtak, sok szép megoldást láthattam tőlük. A páros negyedekben a kadettjainkkal játszottunk, akik több hibával dolgoztak. Különösen a negyedik negyedben volt gyenge a védekezés és pontatlan a támadójáték, de így is magabiztosan megnyertünk minden negyedet. Több játékosunk nyújtott remek teljesítményt, de csapatként küzdöttünk, hajtottunk.
Ez volt a kadett döntő előtti utolsó mérkőzésünk. Edzünk még, javítjuk a hibáinkat, nagy erőbedobással készülünk a döntőre, hogy ott elérjük a céljainkat.”

Harsányi Mária

Képek: Hanti Attila