A KSC U18-as csapata pénteken Szolnokon vizitált, ahol a dupla-duplát elérő Holcz Rebeka vezérletével újabb magabiztos győzelmet aratott. Harsányi Máriáék három mérkőzés után is veretlenül vezetik a tabellát.

SZOLNOKI MÁV SE – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 21-79 (9-11, 1-23, 9-27, 2-18)
SZEKSZÁRD: HOLCZ 24, ANDI 11/9, Haag 9/6, HORVÁTH 9, POP 6. Csere: Sinka 9/6, Istókovics 7, Németh 2, Sámóczi 2, Wolf. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Pénteken Szolnokon, a Tiszaligeti Körcsarnokban játszottuk a junior bajnokság harmadik mérkőzését. A hosszú, három órás út után nehezen lendültünk játékba. Elsősorban a dobásainkkal voltak komoly gondjaink, mindössze 28 százalékkal dobtunk az első félidőben. Az első negyed fej-fej melletti küzdelem zajlott, amit 9-11-re nyertük. A második játékrészben a védekezésünk remek volt és jobban dobtunk: a helyzeteinket szépen kidolgoztuk és 1-23-mal elhúztunk. Haag Panna a dudaszó pillanatában közel a félpályától dobott egy triplát. A második félidőben is jól védekeztünk, Holcz Rebeka ponterős játékával pedig magabiztos győzelmet arattunk a szerény képességű hazaiak ellen.
Csapatként működtünk most is, de kiemelkedett Holcz Rebeka, aki 24 pontja mellé leszedett 15 lepattanót (ezzel dupla-duplát ért el), kiharcolt 5 faultot, szerzett 6 labdát és kiosztott 4 gólpasszt, így összesen 39 IBM pontot ért el. No és emellett hibátlanul is büntetőzött (8/8). Még Horváth Dóri 9 lepattanója és Pop Anamari 11 lepattanója, Andi Hanna remek védekezése érdemel dicséretet, de mindenki hozzátett a győzelemhez.”

Harsányi Mária