Győr után Pécsre látogatott a KSC U16-os csapata, ahol a Rátgéber Akadémia várt a lányokra. Harsányi Máriáék ezúttal sajnos nem voltak egy súlycsoportban ellenfelükkel és nagyarányú vereséget szenvedtek.

NKA PÉCS/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 89-40 (25-9, 22-11, 30-6, 12-14)
SZEKSZÁRD: HOLCZ 25, Németh 4, Villányi 2, Piukovits, Sámóczi. Csere: Wolf 3, Bárányos 2, Horog 2, Szücs 2, Berekali, Bodócs, Dávid. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Szerdán játszottuk az ötödik kadett mérkőzésünket, ezúttal Pécsett a Nemzeti Kosárlabda Akadémia ellen. Ellenfelünk a tavalyi évhez képest nagyon megerősödött, több helyről igazoltak és idegenlégiósuk is van, így egy jó szerkezetű, ütőképes csapattá alakultak. Egy percig sem volt esélyünk ellenük, pontokban, fizikálisan csak Holcz Rebeka vette fel velük a versenyt, valamint Németh Lili a palánk alatt igyekezett több-kevesebb sikerrel. Kiütéses vereséget szenvedtünk, messze, nagyon messze vagyunk ehhez a szinthez. Rengeteget kell dolgoznunk, hogy reális céljainkat elérjük. Hajrá lányok, mindent bele!
A csapatból Holcz Rebekát lehet csak kiemelni, aki 25 pontja mellé leszedett 11 lepattanót, kiharcolt 15 faultot (tripla-duplát elérve), így összesen 28 IBM pontot gyűjtött.”

Harsányi Mária