Péntek este Pasaréten, a Vasas otthonában lépett pályára a sérült Vincze Nikolettet nélkülöző U18-as KSC. Harsányi Máriáék a hazai pályán elszenvedett vereség után ezúttal 74-48-ra maradtak alul a fővárosiakkal szemben.

VASAS AKADÉMIA/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 74-48 (19-15, 12-12, 19-8, 24-13)
SZEKSZÁRD: Miklós 15/6, Pop 8, Horváth 6, Holcz 6, Andi 3. Csere: Renczes 8/3, Istókovics 2, Haag, Sámóczi, Sinka. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Péntek késő este, 20 órakor játszottuk az eredetileg szombatra kiírt kilencedik junior mérkőzésünket. A Vasas Akadémia A-csapata ellen több mint két hónapos kihagyás után visszatért térdsérülésből Renczes Rebeka, másik húzóemberünk, Vincze Niki viszont kidőlt a héten, az egyik edzésen a jobb hüvelykujjában elszakadt egy szalag, így az ő játékéra nem számíthattunk.
Sajnos ezen az estén összességében nagyon gyenge játékot produkált az egész csapat mind támadásban, mind pedig védekezésben. Az első félidőben még lépést tartottunk a fővárosiakkal. Bár nagyon kevés kosár esett és rossz százalékkal dobtunk, de csak 31-27-es hátrányból várhattuk a folytatást. A második félidőben viszont remek védekezésével és pontos, gyors támadójátékával a Vasas állva hagyta csapatunkat. Mindenki mélyen tudása alatt szerepelt, minden mutatóban sokkal jobbak voltak hazaiak. 29 labdát adtunk el, a házigazdák 49-31-re nyerték a lepattanó csatát, 35 százalékkal dobtunk, míg ők 53 százalékosan céloztak. Mindenről lemaradtunk és a védekezés váltás sem segített.
Maximális küzdést, hozzáállást és koncentrálást várok a lányoktól, mert csak akkor tudjuk megvalósítani céljainkat.”

Harsányi Mária

Képek: Sinka Noémi