A KSC U18-as csapata a múlt heti idegenbeli siker után ezúttal a PTE-KPVK tornatermében is legyőzte a győri Széchenyi Akadémiát, így Harsányi Máriáék már 3 győzelmet és 1 vereséget számlálnak a rájátszásban.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – SZÉCHENYI KA 87-37 (20-11, 19-11, 26-13, 22-2)
SZEKSZÁRD: MIKLÓS 20/9, HORVÁTH 16, Holcz 12, Andi 6, Pop 4. Csere: ISTÓKOVICS 11, Haag 7/3, Renczes 5/3, NÉMETH 4, Sinka 2. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Szerdán játszottuk a negyedik mérkőzésünket a junior keresztjátékban, az ellenfelünk ezúttal a győri Széchenyi Akadémia volt. A múlt heti győri mérkőzéshez képest sokkal összeszedettebben játszottunk. A vendégek két húzó játékosuk nélkül érkeztek, de Dombai Réka azért itt volt, aki az NB1-es csapatukban is sokat játszik. A jó védekezés mellett támadásban is remek megoldásokat választottunk, és végül fölényes győzelmet arattunk. A sok csere ellenére minden negyedet megnyertük, és végig csapatként küzdöttünk: 21 gólpasszunk volt, míg ellenfelünknek csak 7.
Jól védekeztünk, Miklós Melinda remekül megfogta Dombai Rékát, ami döntőnek bizonyult. Mellette kiosztott 7 gólpasszt és dobott 20/9 pontot, így összesen 15 IBM pontot gyűjtött. Horváth Dóri korlátlan úr volt a palánk alatt, 16 pontja mellé leszedett 8 lepattanót, ez 23 IBM pontot lejelentett. Istókovics Adél 11 pontja mellé szintén leszedett 8 lepattanót, ez is 15 IBM pont lett. Meg kell még említeni Renczes Rebeka 7 gólpasszát (ő a mai meccsre tért vissza sérüléséből), Pop Anamari 7 lepattanóját is, de mindenki nagyot küzdött! Folytatás jövő kedden Sopronban!”

Harsányi Mária