Nagy pofonba szaladt a tartalékosan kiálló U18-as KSC, miután a PTE-KPVK tornatermében 42-84-re maradt alul a veretlen éllovas Csata DSE-vel szemben. Javítási lehetőség csütörtökön szintén hazai pályán a Sopron ellen.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – CSATA DSE 42-84 (14-16, 13-23, 6-28, 9-17)
SZEKSZÁRD: HOLCZ 13, Pop 8/3, Horváth 6, Istókovics 5, Renczes 4. Csere: Andi 2, Haag 2, Sinka 2, Németh, Sámóczi. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Pénteken játszottuk a junior keresztjáték hatodik mérkőzését, amely szörnyű, megalázó vereséget hozott. Bár megint tartalékosan álltunk ki, de akkor sem lett volna szabad ilyen csúnya vereségbe beleszaladni, illetve nem védekezni és 26 eladott labdával játszani. Tény, hogy ennek a Csatának tíz játékosából kilenc válogatott kosaras, de akkor is borzasztó volt látni a csapatunkat, főleg a második félidőben. Akarat nélkül, nem védekezve, könnyű kosarakat kapva játszottunk, és támadásban sem volt semmi átütő erő, nem tudtunk pontokat dobni, csak erőlködtünk. Sorra adtuk el a labdákat, és nem futottunk vissza védekezni, így sima indítás gólokat kaptunk. A lepattanó harcot is buktuk 28-40 arányban, és az egy-egy játékban is roppant gyengén védekeztünk. Ez nagyon kevés lesz minden ellenfél ellen. Keményebben és tudatosabban kell dolgozni mindenkinek! Egyedül Holcz Rebekát lehet dicsérni, aki a játékideje alatt végig küzdött, akart: 13 pontot dobott, de ez a statisztikai mutatókban nem látszott. Viszont jól védekezett a mérkőzés nagy részében.”

Harsányi Mária

Képek: Sinka Noémi