A pénteki idegenbeli harminc pontos győzelem után hétfőn hazai pályán huszonnyolc ponttal győzött a Harsányi Mária és Studer Zsuzsa vezette U18-as KSC a győri Széchenyi KA ellen.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – SZÉCHENYI KA 82-54 (26-11, 12-17, 22-6, 22-20)
SZEKSZÁRD: HOLCZ 27/12, RENCZES 17, HORVÁTH 15, Németh 4, Haag 2. Csere: Andi 6, Istókovics 4, Sámóczi 4, Sinka 3/3, Wolf. Edző: Harsányi Mária, Studer Zsuzsa.

Statisztika

“Hétfőn játszottuk a hatodik mérkőzésünket a junior bajnokságban a Győr ellen. Remek első negyedet produkáltunk a Főiskolán, a védekezésünk és a támadásunk is hatékony volt (26-11). A vendégek húzóembereit jól megfogtuk, és a támadásainkat is rendre kosárral fejeztük be. A második játékrészben visszaestünk, gyengén védekeztünk, és a támadásaink is pontatlanok voltak, így csak tíz pontos előnnyel zártuk a félidőt (38-28). A harmadik negyedben állva hagytuk ellenfelünket, kiváló védekezéssel, labdákat szerezve gyors támadások futottak végig a pályán, és azok nagy részét kosárral fejeztük be. Renczes Rebeka jól irányított, Holcz Rebeka szórta a kosarakat, Horváth Dóri pedig ekkor a palánk alól volt ponterős. 60-34-es előnnyel vártuk az utolsó negyedet, amely kiegyenlített küzdelmet hozott. Minden játékosom lehetőséget kapott, így mindenki kivette részét a győzelemből. Játékosaimat megdicsérem, mert Miklós Melinda nélkül is szinte ugyanolyan nagyarányú győzelmet arattak a győriek ellen, mint pénteken (Győrben harminc, Szekszárdon huszonnyolc pont lett a különbség), ráadásul ott Linda 31 pontot dobott, és remekül játszott! Összességében minden mutatóban jobbak voltunk, kivétel az eladott labdák száma (19), azon javítani kell. Folytatás december 8-án Pécsett.
A mostani meccs húzóemberei Holcz Rebeka (27/12 pont, 3 lepattanó, 6 kiharcolt fault, 3 blokkolt dobás, 34 IBM), a tripla-duplát jegyző Renczes Rebeka (17 pont, 10 lepattanót, 10 kiharcolt fault, 4 gólpassz, 30 IBM), valamint Horváth Dóri (15 pont, 8 lepattanó, 15 IBM) voltak.”

Harsányi Mária