Az U11-es KSC vasárnap hazai pályán rendezte meg a soron következő bajnoki fordulót. Horváth Vivien és Fekete Eszter lányai egy-egy győzelemmel és vereséggel csoportelsők lettek a GYKSE/B és a Mohács előtt.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – GYKSE SZEKSZÁRD/B 49-59 (12-12, 12-17, 11-8, 14-22)
Szekszárd: BARTOS 12, FARNER 9, Misóczki 7, Szőcs-Böröcz 6, Häckl 4, Beke 3, Bence 2, Doszpod 2, Kitanics 2, Finta L. 1, Szabó A. 1, Farkas. Edző: Horváth Vivien, Fekete Eszter.

“A GYKSE B-csapatával egy korábbi fordulóban találkoztunk, így már tudtuk, hogy mire számíthatunk ellenük. Sajnos nem sikerült nyernünk, a fiúk nagyon jól játszottak ellenünk, amit sajnos nem mindig tudtunk lereagálni. Sok szép dolgot láttunk lányainktól, csak sajnos a dobásaink nagy része nem ment be. Nagy dicséret illeti a csapatot, mert hiába kaptunk ki, egy percig sem adták fel a lányok.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – MOHÁCSI TORNA EGYLET 1888 73-45 (19-6, 18-17, 20-7, 16-15)
Szekszárd: BARTOS 19, FARNER 16, KITANICS 12, HäCKL 9, DOSZOPOD 6, MISÓCZKI 6, Beke 1, Bence 1, Finta L. 1, Szabó A. 1, Farkas. Edző: Horváth Vivien, Fekete Eszter.

“A második mérkőzésünket a Mohács csapata ellen játszottuk, akik egy vegyes csapat, nagyon magas lányokkal és gyors fiúkkal. Nagyon boldog vagyok, mert a meccs elején megbeszélteket végig betartották a lányok, így már az első negyedben sikerült egy nagyobb előnyt szereznünk. Igazi csapatjátékot játszottunk, aminek köszönhetően Bartos Zsuzsi, Farner Zenta és Kitanics Léna is tíz pont fölé jutott. Misóczki Maja, Häckl Lotti és Doszpod Rebi a náluk majdnem két fejjel magasabb lányok ellen gyönyörűen védekeztek, nagyon szép labdákat szereztek, amivel társaikat ügyesen kiszolgálták, és így sikerült egy nagyarányú győzelmet aratnunk. Öröm volt nézni, hogy azok, akik csereként álltak be, bátran mentek fel a pályára, és mindenki élvezte a játékot. Nagyon büszke vagyok a lányokra, megmutatták, milyen egy igazi csapat!”

Horváth Vivien