Vasárnap Várpalota adott otthont a leány csapatok Nyugati Régiós Jamboree-jának, ahol az U11-es KSC két sikerrel a régió legjobb leány együttese lett! Horváth Vivien és Fekete Eszter lányai először a házigazdák, majd pedig a Zalaegerszegi KTE ellen győzedelmeskedtek.

VÁRPALOTA GEPÁRDOK – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 27-82 (10-22, 5-24, 4-22, 8-14)
Szekszárd: HÄCKL 17, BARTOS 9, DOSZPOD 9, KITANICS 8, Untermüller 8, Miskóczki 7, Beke 6, Szabó P. 6, Farner 4, Dulai 3, Eppel 3, Fajszi 2. Edző: Horváth Vivien, Fekete Eszter.

“Az első mérkőzésünket a Várpalota csapata ellen játszottuk, amin már az első perctől kezdve végig domináltunk. Szorosan és agresszíven védekeztünk, aminek köszönhetően már a félidőre kialakult egy nagyobb különbség a két csapat között. Häckl Lotti és Kitanics Léna támadásban, Doszpod Rebi és Bartos Zsuzsi pedig védekezésben nyújtott remek teljesítmény.”

ZALAEGERSZEGI KTE – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 67-81 (20-20, 17-25, 12-20, 18-16)
Szekszárd: UNTERMÜLLER 16, MISÓCZKI 12, DOSZPOD 8, Farner 8, Bartos 7, Beke 7, Häckl 7, Kitanics 6, Szabó P. 4, Eppel 3, Finta G. 2, Szabó A. 1. Edző: Horváth Vivien, Fekete Eszter.

“A Zalaegerszeg már keményebb diónak bizonyult, amit mutat is, hogy az első negyedben egált játszottunk velük. A második negyedben azonban már keményebben védekeztünk, Doszpod Rebi és Kitanics Léna vezérletével sikerült megfognunk a nálunk jóval magasabb zalai lányokat. Untermüller Lilla és Misóczki Maja kiemelkedő volt támadásban, nagyon ügyes helyzeteket alakítottak ki maguknak, így sikerült 10 pont fölé jutniuk. Nagyon szép volt a mutatott játékunk képe, öröm volt nézni csapatjátékunkat!
Köszönjük a kedves szülőknek, hogy ennyien elkísértek minket, fantasztikus hangulatot varázsolva! Ez Szekszárd! Ezúton is szeretnék gratulálni az egész csapatunknak, mind a huszonhárom kislánynak, mert ez mindenki sikere! Mi lettünk a Nyugati régió leány bajnokai! Nagyon büszkék vagyunk rájuk!”

Horváth Vivien