Kedd délután az NKA Pécs otthonába látogatott az U18-as KSC, ahol a csapatot a beteg Studer Zsuzsa helyett ezúttal Horváth Zsófia irányította. A lányok sajnos nem tudták felvenni a versenyt a baranyaiakkal, így továbbra is nyeretlenek a Piros csoportbeli rájátszásban. Javítási lehetőség szombaton hazai pályán a Vasas ellen.

NKA PÉCS/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 93-46 (34-17, 28-7, 13-17, 18-5)
SZEKSZÁRD: SZÜCS 17, CSÁKVÁRI 6/6, Berekali 5/3, Horog 5, SÁMÓCZI 4. Csere: NYÁRI 5/3, Rácz 4, Baka, Balla, Szabó. Edző: Horváth Zsófia.

Statisztika

“Sajnos jóval nagyobb energiával kezdte a Pécs a meccset, és mi nem tudtuk felvenni ezt a tempót. Úgy gondolom, hogy bár erősebb csapat volt az ellenfelünk, de ennyi pontot sehogy sem szabadott volna kapni! A harmadik negyed egy teljesen más képet mutatott, itt mindkét térfélen egy más arcát mutatta a csapat. Jó ritmusú támadások voltak, és védekezésben is sokkal nagyobb volt a lelkesedés és a keménység. Összességében a hiányosságok ellenére sem tudok rosszat mondani, hiszen nem nagyon ismerjük egymást a csapattal, így nem voltunk könnyű helyzetben. Személy szerint bátrabb játékra és a keményebb védekezésre biztattam a lányokat. Voltak nagyon szép dolgok, ezekből kell minél többet hozni a jövőben!”

Horváth Zsófia

Kép: NKA Pécs