Vasárnap délután kettős találkozót játszottunk a soproni Darazsak Sportakadémia otthonában. Az első mérkőzésen a Harsányi Mária és Kovács Andrea vezette U16-os együttesünk kilenc pontos vereséget szenvedett a jobb második félidőt produkáló kisalföldiektől.

DARAZSAK SPORTAKADÉMIA/A – TARR KSC SZEKSZÁRD 72-63 (10-14, 16-16, 23-14, 23-19)
SZEKSZÁRD: HENCSIK 22/6, Nyári 13/6, Kovács H. 5, Rácz N. 2, Csapó. Csere: POMSÁR 10, Kollár 7/3, Szabó 4, Ogunson-Bonnyai, Rácz Cs., Schiefer, Varga. Edző: Harsányi Mária, Kovács Andrea.

Statisztika

“Vasárnap Sopronban játszottuk az első bajnoki mérkőzésünket a nagyon jó szerkezetű hazaiak ellen. Kiegyenlített első félidő után egy roppan gyenge harmadik negyedet produkáltunk, amit kilenc ponttal elveszítettünk (23-14), és utána márt csak az eredmény után futottunk. Sokat hibáztunk mind védekezésben, mind pedig a támadásban: huszonöt eladott labdánk volt, sorra rossz döntéseket hoztunk, és gyengén dobtunk (harminhat százalék) mezőnyből. Emellett nem tudtuk tartani a hazaiak két magasemberét, Csaplár-Nagyot és Kovácsot. Nyerhető mérkőzés volt, de a döntő helyzetekben hibáztunk, így kilenc pontos vereséget szenvedtünk. Kevés volt a jó teljesítmény. Küzdöttünk ugyan, de ilyen sok hibával nem lehet meccset nyerni.”

Harsányi Mária