Az U16-os KSC szombat délután a 30. Drazen Petrovic Emléktorna keretében fogadta a BEAC-Újbuda KA B-csapatát. Harsányi Mária és Kovács Andrea lányai a remek harmadik negyedüknek köszönhetően értékes győzelmet szereztek. Folytatás vasárnap délelőtt Pasaréten.

TARR KSC SZEKSZÁRD – BEAC-ÚJBUDA KA/B 71-66 (15-21, 20-15, 20-5, 16-25)
SZEKSZÁRD: RÁCZ N. 15/3, Kollár 13/3, Hencsik 12/6, NYÁRI 9/3, Csapó. Csere: POMSÁR 9, Kófiás 7/3, Schiefer 6/6, Kovács, Ogunson-Bonnyai, Varga. Edző: Harsányi Mária, Kovács Andrea.

Statisztika

“Végig kiélezett küzdelem folyt a pályán. Rengeteg alapvető hibával kosárlabdáztunk mind védekezésben, mind pedig a támadójátékunkban. Hibát-hibára halmoztunk, amit a nagyon akaró és küzdő vendégek büntettek. A félidőben 35-36 volt a fővárosiak előnye. A harmadik negyedben végül keményen odaálltunk, védekeztünk, majd labdákat szerezve könnyű kosarakat dobtunk, illetve felállt védelem ellen is megtaláltuk a dobóhelyzeteinket, amiknek a nagy részét be is dobtuk. 20-5 re nyertük ezt a játékrészt, és 55-41-re lehúztunk. A negyedik negyedben aztán megint sokat hibáztunk, és ezzel felzárkóztak a vendégek. Végül izgalmas végjátékban öt ponttal nyertük a mérkőzést.
Vasárnap délelőtt újabb kadett meccs vár ránk Pasaréten, ahol a Vasas Akadémiával csapunk össze.”

Harsányi Mária