Megszerezte szezonbeli első győzelmét a KSC U18-as csapata, miután kedd délután a Garay Gimnázium tornatermében 90-50-es sikert ért el a Kecskeméti KC ellen. A Harsányi Mária megbízott edző irányította csapatból az NB1-es Árvai Noémi 54 VAL (!) pontot ért el.

TARR KSC SZEKSZÁRD – KECSKEMÉTI KC 90-50 (18-22, 23-11, 20-8, 29-9)
SZEKSZÁRD: ÁRVAI 37/9, NYÁRI 14/3, HENCSIK 13/3, CSAPÓ 7, Kófiás 3/3. Csere: BAKA 14/9, Kollár 2, Riba. Mb. edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Studer Zsuzsa nem ért rá, ezért most én meccseltem a juniort, aminek keretében a Kecskemétet fogadtuk a Garay Gimnáziumban. Nyolc játékost tudtam forgatni, Szűcs Gréti és Csákvári Viki még sérültek. Az első negyedben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett pár ponttal. Főleg védekezésben sokat hibáztunk, így a negyed négy pontos vendég vezetéssel zárult. A második játékrészben jobban védekeztünk, és a támadás szövéseink is pontosabbak voltak, így a félidőben már mi vezettünk 41-33-ra. A második félidőben nagyon kemény védekezéssel, labdákat szerezve sok könnyű kosarat dobtunk, és a felállt védelem ellen is jól oldottuk meg a helyzeteinket. Csapatként küzdve, hajtva végül fiatal junior csapatunkkal egy nagyon szép, nagyarányú győzelmet arattunk a Kecskemét ellen.”

Harsányi Mária