A KSC U16-os csapata vasárnap a Török Flóris-Törekvés SE otthonába látogatott. Harsányi Mária és Kovács Andrea lányai 104 pontot dobva végül negyvenhét pontos győzelmet arattak.

TÖRÖK FLÓRIS-TÖREKVÉS SE/A – TARR KSC SZEKSZÁRD 57-104 (20-28, 6-32, 14-23, 17-21)
SZEKSZÁRD: HENCSIK 32/3, NYÁRI 28, Rácz N. 7/3, Csapó 5, Schiefer. Csere: KÓFIÁS 18/6, SZABÓ 10, Ogunson-Bonnyai 4, Horváth, Rácz Cs., Varga. Edző: Harsányi Mária, Kovács Andrea.

Statisztika

“Budapesten, a Kocsis Sándor Sportközpontban játszottuk az ötödik kadett bajnoki mérkőzésünket, ahol a Török Flóris-Törekvés SE/A csapata volt az ellenfelünk. Nagyon nehezen lendültünk játékba: sajnos három negyedben gyengén védekeztünk, és a támadásaink is pontatlanok voltak. Küzdöttünk, de sorozatban rossz döntéseket hoztunk. A második játékrészben viszont kőkemény védekezéssel és sok szerzett labdával (29) rendre ziccereztünk, de felállt védelem ellen is jól oldottuk meg a rendszerjátékainkat. Ebben az etapban két húzóemberünk, Nyári és Hencsik jártak az élen: jól mozgatták a csapatot, élvezet volt nézni a játékot. Végül mindenki hozzátett a magabiztos győzelemhez. Minden mutatóban jobbak voltunk, kivéve a lepattanókat, itt előre kell lépnünk! Dolgozunk tovább!
A következő meccsünk 2023. november 25-én lesz itthon a soproni Darazsak Sportakadémia/A ellen. Jó csapat, vissza kellene vágni a soproni vereségért! Nehéz feladat, de azon leszünk, hogy megoldjuk! Hajrá lányok!”

Harsányi Mária