Szombaton a Csata Csarnok adott otthont az U14 bajnokság következő fordulójának, ahol a KSC a Győr és a Sopron ellen lépett pályára. Harsányi Mária és Kovács Andrea lányai egy győzelemmel és egy vereséggel zárták az egynapos tornát.

“Szombaton Budapesten, a Csata csarnokában játszottuk a serdülő forduló következő két mérkőzését. Előbb a nagyon erős Győr ellen, majd a soproniak következtek. Egy vereséggel és egy győzelemmel zártuk a fordulót.”

UNI GYŐR NKA/A – TARR KSC SZEKSZÁRD 85-54 (34-11, 15-9, 19-15, 17-19)
SZEKSZÁRD: Pomsár 11, MAKOVICS 10, Eppel 4, Bartos, Beke. Csere: SZABÓ D. 26/3, Szabó P. 2, Untermüller 1, Bognár, Häckl, Kitanics. Edző: Harsányi Mária, Kovács Andrea.

“Ahogy az első egymás elleni meccsünkön, most is az első negyedben eldőlt a mérkőzés a nagyon fizikális, tavaly is a serdülőben edződő győriek ellen. A többi játékrészben küzdve csak pár pont különbség alakult ki, sőt a negyediket két ponttal nyertük is, de így is sima vereséget szenvedtünk. Kevés jó teljesítmény volt, és csapatként sem funkcionáltunk jól.”

DARAZSAK SPORTAKADÉMIA – TARR KSC SZEKSZÁRD 59-63 (20-17, 16-17, 7-12, 16-17)
SZEKSZÁRD: POMSÁR 10, BARTOS 7, Makovics 7/3, Beke 2, Eppel. Csere: SZABÓ D. 25, KITANICS 8, Untermüller 2, Szabó P. 2, Bognár, Häckl. Edző: Harsányi Mária, Kovács Andrea.

“Végig kiegyenlített küzdelem folyt a pályán. Nagyon sok hibával játszott mindkét csapat, kevés jó teljesítmény volt. Küzdöttünk, és a jobb harmadik negyedünkkel meg végjátékunkkal négy pontos győzelmet arattunk a két hasonló képességű csapat találkozóján. Bravó lányok, folytassuk a kemény és következetes munkát!”

“Az eddigi hat mérkőzésünkből négy győzelem és két vereség a mérleg. A következő és egyben utolsó ötödik forduló 2024. január 27-én Sopronban lesz, ahol a házigazdákkal és a Péccsel játszunk. Sok munka vár ránk, hogy előre lépjünk.”

Harsányi Mária