A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. A Baki Sándor és Stierné Jankovics Mária irányította U12-es KSC az első fordulóban nagyarányú vereséget szenvedett a BasketBaja SE U14 fiú csapatától.

TARR KSC SZEKSZÁRD B – BASKETBAJA SE 32-92 (10-36, 4-14, 9-22, 9-20)
Szekszárd: Fajszi 9, HÄCKL 7, DOSZPOD 6, Misóczki 6, Farkas A. 4, Balázs, Dulai, Farkas N., Finta, Molnár, Samu, Sarudi, Soós, Steiner, Tusa. Edző: Baki Sándor.

“Az idősebb fiúk ellen nagyon bátortalanul kezdtük a mérkőzést, és rengeteg pontot kaptunk. Mihelyt határozottabban és keményebben kezdtünk játszani, egyből csökkent a csapatok közti különbség, de még így is a bajai serdülők domináltak. Ennek ellenére a második, harmadik és negyedik negyedben mutatott küzdésért és néhol okos játékért dicséret illeti a csapatot. Ki kell emelni Doszpod Rebekát és Häckl Lottit, akik nem csak időszakosan, hanem az egész mérkőzés folyamán magas szinten játszottak.
Gratulálok a fiúknak és edzőjüknek, köszönjük a játékot! Mi dolgozunk tovább, és a megyebajnoki meccsekből sokat tanulva építkezünk.”

Baki Sándor