A KSC U16-os csapata péntek délután a Szekszárd Városi Sportcsarnokban a BEAC Újbuda KA A-csapat ellen búcsúztatta a 2023-as évet. Harsányi Mária és Kovács Andrea lányai ezúttal sajnos nem tudták felvenni a versenyt a fővárosiakkal, akik harminc pontos győzelmet arattak.

TARR KSC SZEKSZÁRD – BEAC ÚJBUDA KA/A 48-78 (14-26, 9-18, 7-18, 18-16)
SZEKSZÁRD: Nyári 10/3, Hencsik 9/3, Rácz N. 6, Kovács 4, Schiefer. Csere: Pomsár 7, Kollár 6, Kófiás 4, Szabó 2, Csapó, Horváth, Varga. Edző: Harsányi Mária, Kovács Andrea.

Statisztika

“Pénteken játszottuk az alapszakasz kilencedik mérkőzését a nagyon jó játékerőt képviselő BEAC A-csapata ellen. A fővárosiak rajt-cél győzelmet arattak, sajnos átgázoltak rajtunk, így csúnya harminc pontos vereség lett a vége (csak az utolsó negyedet tudtuk két ponttal megnyerni). Nagyon agresszívan védekeztek, amiből gyorsan indultak, és legtöbbször indításból dobták pontjaikat, de felállt védelem ellen is jól játszottak. Ennyi azért nincs a két csapat között, de ellenfelünk ma minden mutatóban sokkal jobb volt. Nálunk sajnos egy játékos sem játszott jól, még átlagot sem hozott senki, és a küzdéssel is bajok voltak. Ennél sokkal több kell, hogy sikeresen vegyük a következő meccseinket.
Legközelebb 2024. január 5-én, pénteken Szegeden folytatjuk a bajnokságot. Most öt győzelem és négy verség a mérlegünk.”

Harsányi Mária

Képek: Somogyi Gábor