A KSC U16-os csapata péntek délután Szegeden vendégszerepelt. Harsányi Mária és Kovács Andrea együttese – a hiányos összeállítás ellenére – magabiztos győzelmet aratott.

KS SZEGED U16 – TARR KSC SZEKSZÁRD 38-79 (11-22, 6-24, 14-13, 7-20)
SZEKSZÁRD: NYÁRI 17/6, POMSÁR 17, CSAPÓ 9, KOVÁCS 9, Rácz N. 9/3. Csere: Szabó 10, Kófiás 4, Ogunson-Bonnyai 2, Varga 2, Horváth, Rácz Cs., Riba. Edző: Harsányi Mária, Kovács Andrea.

Statisztika

“Pénteken Szegeden játszottuk a tizedik alapszakasz meccsünket. Tartalékosan utaztunk, mivel Hencsik a korosztályos válogatottal Heidelbergben egy tornán játszik, Kollár bokasérülést szenvedett, Schiefer pedig beteg.
Az első félidőben agresszíven védekeztünk, és támadásban is ponterősek voltunk a szerény képességű hazaiak ellen, így 17-46-os vezetésre tettünk szert. Sokat cserélve is sok szép megoldást láthattunk. A második félidőben – elsősorban a harmadik negyedben – semmi védekezés nem volt. Sok labdát adtunk el, és támadásban is pontatlanok voltunk, így ezt a nagyon lelkesen játszó Szeged kihasználta, és faragott hátrányából (14-13-ra megnyerve ezt a játékrészt). A negyedik negyed közepétől megint elkezdtünk védekezni, és támadásban is jól döntöttünk, így végül magabiztos győzelmet arattunk. Ilyen “üresjárataink” nem lehetnek, mert az erősebb ellenfelek profitálnak belőle.
A következő meccsünket szerdán 16:30-kor a Garay Gimnáziumban játsszuk a Török Flóris csapata ellen.”

Harsányi Mária