Az U16-os KSC szerda délután a Garay János Gimnázium tornatermében fogadta a Török Flóris-Törekvés SE A-csapatát. Harsányi Mária és Kovács Andrea lányai nagyarányú, 96-46-os győzelmet arattak a fővárosiak ellen.

TARR KSC SZEKSZÁRD – TÖRÖK FLÓRIS-TÖREKVÉS SE/A 96-46 (27-11, 22-12, 21-4, 26-19)
SZEKSZÁRD: HENCSIK 28, NYÁRI 25/9, Pomsár 6, Kovács 4, Rácz N. Csere: KOLLÁR 11/3, Kófiás 8, Csapó 5, Schiefer 5/3, Horváth 4, Szabó, Varga. Edző: Harsányi Mária, Kovács Andrea.

Statisztika

“Szerdán a Garay Gimnáziumban játszottuk a tizenegyedik kadett meccsünket, ahol az ellenfél a Török Flóris-Törekvés SE A-csapata volt. Magabiztos győzelmet arattunk, de az utolsó negyedben sok pontot kaptunk. Többször leindítottak bennünket, és ez egy jobb csapat ellen nem fér bele. Az első három játékrészben agresszívan védekeztünk, és több gyors, kosárral befejeződő támadást vezettünk, de a felállt védekezés ellen is jól megoldottuk játékainkat. 70-27-tel zártuk a harmadik negyedet. Aztán a utolsóban nem védekeztünk, rosszul döntöttünk támadásban, és sok eladott labdánk volt, így tudott zárkózni és sok pontot dobni a vendég csapat. Mindenkit pályára küldtem, volt aki igen, és volt aki kevésbé élt a lehetőséggel.
A következő meccsünket szombaton játsszuk a fővárosban a Csata C-csapata ellen, akik nagyon jó szerkezetűek, és kemény ellenfelek lesznek. Ennél sokkal többre lesz szükség a győzelemhez.”

Harsányi Mária

Képek: Somogyi Gábor