Az U11 bajnokság 6. régió F-csoportjának következő fordulóját szombaton a Dienes Valéria Általános Iskola tornatermében játszották. A Stierné Jankovics Mária vezette KSC B-csapat az NKA Pécs Fiú/C és a Bonyhádi KSE vegyes együttese ellen is győzni tudott.

“A TARR KSC Szekszárd U11 B-csapata hazai pályán, a Dienes Iskola tornatermében fogadta ellenfeleit, akik az NKA Pécs fiú C-együttese és a Bonyhádi KSE vegyes csapata voltak. Ezúttal két győzelemmel zártuk a fordulót, így egy csoporttal feljebb jutottunk.”

TARR KSC SZEKSZÁRD/B – NKA PÉCS U11 FIÚ/C 34-31 (8-6, 6-5, 6-11, 9-4 – 5-5)
Szekszárd: ALLEGUE 11, LÜCKL 9, SCHMIDT 5, Bachusz 4, Csiki 3, Kovács A. 1, Káldi 1, Borbás, Kékes, Kovács L. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Már harmadik alkalommal találkoztunk ezzel a csapattal, és korábban mindig nagy különbséggel tudtunk nyerni. Ma nem ment. Pontszegény mérkőzésen, fej-fej mellett haladt az eredmény, mert a védekezésünk nem volt elég agresszív, sok támadólepattanót engedélyeztünk ellenfelünknek. Allegue Dina és Lückl Veronika pontjai mellé nagyon jókor jöttek Schmidt Mira kosarai.”

TARR KSC SZEKSZÁRD/B – BONYHÁDI KSE U11 44-38 (16-6, 2-12, 4-14, 17-3 – 5-3)
Szekszárd: LÜCKL 21, ALLEGUE 12, CSIKI 4, KOVÁCS A. 3, Schmidt 3, Kovács L. 1, Bachusz, Borbás, Káldi, Kékes. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Nagyon jól indítottuk a mérkőzést, hiszen tíz pontos vezetést szereztünk. A második és harmadik negyedben elfogyott ez az előny, sőt a játékrész végén 27-35 volt az eredmény. Sok hibával játszottunk, rendre elveszítettük a labdát, és nem találtunk be. A két etapban csak hat pontot szereztünk, míg a bonyhádiak huszonhatot. Lückl Vera és Allegue Dina ponterős hajrájával 17-3-ra hoztuk a negyedik negyedet, és nyertük meg a mérkőzést. Bravó! Nagy dicséret illeti a kislányokat, hiszen mindkét mérkőzésüket megnyerték, amelyre az idén még nem volt példa. Legközelebb az E-csoportban folytatjuk.”

Stierné Jankovics Mária