Az U11 bajnokság 6. régió B-csoportjának következő fordulóját vasárnap a Dienes Valéria Általános Iskola tornatermében rendezték. A Horváth Vivien irányította KSC A-csapat az első meccsén ugyan kikapott a GYKSE-től, a másodikon azonban bravúrgyőzelmet ért el a Dombóvár ellen.

TARR KSC SZEKSZÁRD/A – GYKSE SZEKSZÁRD/A 30-70 (6-14, 5-18, 5-12, 6-22 – 8-4)
Szekszárd: LÜCKL 8, SZABÓ 7, FRICSI 6, Bachusz 3, Stoll 2, Farner 1, Káldi 1, Kozsir 1, Wirth 1, CSIKI, Tóth. Edző: Horváth Vivien.

“A GYKSE ellen kezdtük a fordulót. Sajnos több betegség és sérülés tizedelte meg csapatunkat. Az eredmény nem okozott meglepetést, sok hibával játszottunk, nem tudtuk felvenni a tempót a fiúk gyorsaságával. Gratulálok Zoliéknak, megérdemelték a győzelmet!”

TARR KSC SZEKSZÁRD/A – DOMBÓVÁRI KOSÁRSULI KE U11/A 41-38 (10-9, 10-2, 9-11, 6-6 – 6-10)
Szekszárd: CSIKI 10, FRICSI 9, SZABÓ 8, LÜCKL 7, Stoll 3, Bachusz 1, Farner 1, Kozsir 1, Tóth 1, Káldi, Wirth. Edző: Horváth Vivien.

“A dombóvári fiúk ellen sikerült egy igazi meglepetés győzelmet szereznünk, hiszen egyszer már játszottunk egymás ellen, ahol a fiúk majdnem harminc ponttal nyertek ellenünk. Büszke vagyok a lányokra, mert az első perctől kezdve mindenki bátran, koncentráltan és nyerni akarva lépett pályára. Lányaink ügyesen kihasználták a gyorsaságukat a magasabb és erősebb fiúk ellen, amiből könnyű ziccereket sikerült dobnunk. Ha fel is zárkóztak, nem hagytuk magunkat, és hibáinkat javítva játszottunk tovább.
Szeretném kiemelni Lückl Verát és Csiki Annát az első négyesből, valamint Fricsi Dórát és Szabó Vandát a másodikból, akik ponterős játékuk mellett szívüket-lelküket kitették a pályára egymásért és társaikért mind támadásban, mind védekezésben. Gratulálok a csapatomnak, a betegeknek, sérülteknek mielőbbi gyógyulást kívánok!”

Horváth Vivien