A KSC U16-os együttese vasárnap délután Győrbe látogatott, ahol az UNI Győr NKA A-csapatával találkozott. Harsányi Mária és Kovács Andrea lányai ezúttal nem tudták felvenni a versenyt a kisalföldiekkel, és 85-56-os vereséget szenvedtek.

UNI GYŐR NKA/A – TARR KSC SZEKSZÁRD 85-56 (28-12, 15-14, 22-15, 20-15)
SZEKSZÁRD: NYÁRI 17/3, Hencsik 8, Rácz N. 4, Csapó 2, Pomsár. Csere: Kófiás 12/3, Szabó 7/3, Kollár 6/3, Horváth, Ogunson-Bonnyai, Rácz Cs., Varga. Edző: Harsányi Mária, Kovács Andrea.

Statisztika

“Sajnos megint egy nagyon csúnya vereségbe szaladtunk bele, ezúttal Győrben. Szomorú vagyok, mert nem volt elég küzdés, lélek nélkül játszottak a lányok. A hazai csapat már az első negyedben átrohant rajtunk (28-12). A folytatásban sem játszottunk jól, csak kicsit kiegyenlítettebb lett a játék, de minden negyedet a hazaiak nyertek, így a végére súlyos vereséget mértek ránk. Se a cserék, se az időkérések nem segítettek csapatunkon. Mondjuk a fault arány (13-27) és a büntetőzés is nagy különbségű volt: ők harminc, még mi nyolc büntetőt dobhattunk, ami kissé irreális volt a mérkőzést látva, de a többi mutatóban is ők voltak a jobbak. Egy játékosunk sem játszott jól, csak Nyári Döniz dobószázalékát (8/11 73 százalék) lehet kiemelni, de semmi több. Rengeteget kell tudatosan dolgoznunk, hogy a játék minden szegmensében feljavuljunk, és itt a keresztjátékban győzelmi esélyeink legyenek.
A következő meccsünk 2024. március 13-án lesz itthon a Csata A-csapata ellen.”

Harsányi Mária

Kép: Hencsik László