Tájékoztatjuk kedves Szurkolóinkat, hogy Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata képviselőtestületének határozata alapján felnőtt csapatunk 2024. június 30-ig jogosult a városi támogatás keretében a sportcsarnokot továbbra is használni. Köszönetet mondunk az ebben az ügyben az eddig is bennünket támogató önkormányzati képviselőknek és mindazoknak a további képviselőknek, akik ebben a helyzetben a korábbi álláspontjukat megváltoztatták. Így a jelenlegi versenyszezon végéig biztosított NB 1-es csapatunk edzéseinek és hazai mérkőzéseink megrendezése Szekszárdon.

Szeretnék köszönetet mondani továbbá Bonyhád Város képviselő-testületének, külön kiemelten is Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszonynak, továbbá Horváth Péter Jánosnak az MVM Paksi Atomerőmű vezérigazgatójának és Dr. Kovács Antal kommunikációs igazgatónak a nyitottságra, hogy szükség esetén Bonyhádon vagy Pakson játsszuk a mérkőzéseinket térítésmentesen. Örülök, hogy erre jelen szezonban nem kellett sor kerüljön, egyúttal remélem, hogy nem kényszerülünk arra, hogy 2024. július 1. napjától folytassuk a tárgyalásokat a várhatóan jövőre is bajnoki éremesélyes csapatunk költözéséről.

A jelenlegi bajnokságban a célunk a minél eredményesebb szereplés, jelen körülmények között kizárólag erre fogunk fókuszálni. Bízunk abban, hogy a fejlemények optimálisan alakulnak a következő versenyszezonban is a sportcsarnok használatát illetően.

HAJRÁ KSC! HAJRÁ SZEKSZÁRD!

Szabó Gergő – ügyvezető elnök